BuyInside

SPECIALIST IN OPVOLGING DOOR MANAGEMENT BUY IN

 

BuyInside is een gespecialiseerde intermediair en bedrijfsovername adviseur. Als enige partij in Nederland richt BuyInside zich al meer dan 10 jaar volledig op bedrijfsopvolging via een externe opvolger, een zogenaamde Management Buy In (MBI).

Bij BuyInside zijn we allemaal ondernemer en werken we altijd voor ondernemers: of dit nu MBI kandidaten zijn of DGA’s op zoek naar opvolging!

Als dominante speler in de MBI markt, weet BuyInside als geen ander wat er bij een dergelijke transactie komt kijken. Maatwerk is daarbij het vertrekpunt van ieder traject. BuyInside heeft dan ook jarenlange ervaring en vele tientallen MBI transacties in uiteenlopende branches op haar naam staan.

RESULTAAT

Van ons kun je een realistische visie verwachten en een aanpak die sterk resultaat gedreven is. BuyInside weet de juiste expertise te combineren met een zorgvuldig opgebouwd netwerk, dat o.a. bestaat uit:

  • Bedrijven  die een opvolger zoeken
  • Potentiële opvolgers (sterke MBI kandidaten)
  • Financiële partijen
  • Vermogensverstrekkers (investeringsmaatschappijen, private equity en informals)

Voor een professionele begeleiding van jouw opvolgingstraject, koop of verkoop, ben je bij ons dan ook aan het juiste adres !