GEZOCHT: ICT onderneming

MBI Referentie:  BIS 307

 

Typering bedrijf:

ICT onderneming, productie of handel (cloudoplossingen/software/infrastructuur of een mix daarvan). Bedrijf dat een uitstekende reputatie heeft opgebouwd onder de bezielende leiding van een DGA, die toe is aan een nieuwe uitdaging, de pensioengerechtigde leeftijd heeft of geen opvolger. Bedrijf heeft een fundament geslagen en reeds een sterke basis heeft gecreëerd, maar moet/wil doorgroeien naar een volgende fase (mag ook reorganisatie zijn). Bedrijf onderscheidt zich sterk van branchegenoten d.m.v. unieke producten of diensten die het biedt. Kan ook projectmatige business zijn.

De onderneming heeft een omvang van circa € 4 mio omzet en is gelegen in de regio Noord Holland.

 

Profiel MBI-er:

Zeer ervaren en succesvolle ondernemer, die eerder bedrijven heeft opgericht of aangekocht en succesvol heeft uitgebouwd. Zowel in de zorg als in de dienstverlening. Sterk klant- en
marktgericht. Betrokken en mensgerichte ondernemer, die veel ruimte aan zijn werknemers geeft en tegelijkertijd sterk op finance en KPI’s is gericht. Sterk strategisch met een pragmatische aanpak; ‘keep it simple’. Weet waar hij naartoe wil, weet de organisatie daar op in te richten en mensen daarin mee te krijgen.

Meer informatie over dit profiel?