GEZOCHT: Producent/dienstverlener in ICT omgeving

MBI Referentie:  BIS 347

 

Typering bedrijf:

De gezochte ICT-onderneming levert dienstverlening op het vlak van software en/of data. Het portfolio van software- (bijvoorbeeld ERP, CRM) en data-oplossingen (bijvoorbeeld data intelligence platform) helpt klanten in hun primaire proces of met hun klantprocessen en biedt daarom grote toegevoegde waarde. Eventueel gecombineerd met een consultative aanpak.

Bij voorkeur zijn de geleverde oplossingen (deels) zelf ontwikkeld of wordt er waarde toegevoegd door standaardoplossingen van derden passend te maken voor een specifieke markt (niche). Oplossingen zijn schaalbaar (SaaS/PaaS) en op basis van moderne technologieën. De dienstverlening bestaat verder uit verkoop/advies, implementatie en service.

Het bedrijf heeft een stabiele basis, een bewezen businessmodel en is de startfase voorbij. Er is aantoonbare potentie voor verdere groei door intensievere marktbewerking, ontwikkeling nieuwe marktsectoren en/of introductie nieuwe producten.

De onderneming heeft een omvang van circa 7 werknemers en is gelegen in de regio Zuid Holland/Randstad.

 

Profiel MBI-er:

Ondernemende manager met een gedegen commercieel en managerial track-record in de IT, software, data en telecom. Heeft aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van marketing en positionering van B2B dienstverlening. Diverse commerciële directie- en managementfuncties bekleed in de IT & telecom industrie.

Weet de markt en de onderneming met elkaar te verbinden vanuit visie en heeft een sterke focus op executie. Schakelt eenvoudig tussen strategie en operatie, zet complexiteit om in praktisch uitvoerbare plannen en krijgt medewerkers mee in verandering. Kan relaties en samenwerkingsverbanden commercieel (en contractueel) verankeren door een sterke combinatie van marktinzicht, organisatorisch vermogen en resultaatgerichtheid. Denkt vanuit de context en ontwikkelt complete dienstverlening, waarmee klanten hun bedrijfsdoelstelling behalen.

Meer informatie over dit profiel?