TRANSACTIE

Management buy-in Beebielove


Naam klant:       Peter Korver
Bedrijf:                Beebielove B.V. (Beebielove.com)
Sector:                 Retail/ Productie/ Kleding
Transactie:         Volledige vovername


 

BuyInside heeft Peter Korver begeleid bij zijn management buy-in (volledige overname) van baby- en kinderkledingproducent Beebielove.

 

Lees hieronder het volledige persbericht:

De succesvolle Nederlandse baby- en kinderkledingmerken Beebielove, Little Miss Juliette en Jumping the Couch zijn vanaf 1 juli 2021 100 procent eigendom van Liink Holding B.V. Hiermee komt een einde aan een tijdperk van 13 jaar waarin Susanne van der Linden en Wanda Marcon hun ‘Beebie’ groot hebben zien worden. Met de komst van Liink Holding zal er de komende jaren geïnvesteerd gaan worden in de verdere ontwikkeling van de merken. Peter Korver, eigenaar van Liink Holding, ziet met deze overname kansen om in het baby- en kindermodesegment voor onderscheid, vernieuwing en verdere versnelde groei van de omzet te zorgen.

Beebielove

Susanne en Wanda zijn in 2007 samen gestart met Beebielove. In de jaren die volgden heeft het merk een vaste plek op de Benelux babykledingmarkt verworven met haar onderscheidende producten en helder merkbeeld. Sinds een aantal jaren is naast Beebielove babykleding ook Little Miss Juliette voor meisjes en Jumping the Couch voor jongens beschikbaar. Alle merken zijn naast Nederland onder andere ook verkrijgbaar in België, Duitsland, Bonaire en Canada. Zowel bij de detailhandel als bij diverse online spelers. Ook hebben alle merken hebben een eigen webshop.

Voor de komende jaren ligt er een helder toekomstplan. Beebielove wil een vooraanstaande speler worden met eigentijdse en onderscheidende merken voor de jonge consument. De succesvolle samenwerking met onze klanten en de service die de markt van ons gewend is zal blijven. Het bestaande team blijft onveranderd, enkel Susanne en Wanda zullen na een korte periode van overdracht niet meer bij Beebielove actief zijn. De komende seizoenen zal er hard gewerkt worden aan uitbreiding van de collectie en toevoeging van nieuwe productcategorieën. We geloven dat er voor onze sterke merken ruimte is om deze samen met onze klanten verder uit te bouwen. Naar een uitbreiding van ons merken- pakket of toevoeging van nieuwe concepten wordt ook gekeken.

Liink Holding B.V.

Peter Korver, eigenaar van Liink Holding, is al langere tijd op zoek naar de overname van een bedrijf met sterke merken en producten. Peter zal zelf, samen met het huidige team, de dagelijkse leiding van Beebielove op zich gaan nemen. ‘Sinds de start van mijn carrière ben ik verantwoordelijk geweest voor grote internationale merken in de sport-, (kinder)mode en lifestylebranche en recent was ik mede-eigenaar van een Nederlands outdoor merk. De dynamiek van merken binnen de on- en offline retail spreekt me erg aan en hierin kan ik mijn passie en energie kwijt. Nu ik eigenaar ben van Beebielove kan ik met het team een volledig eigen koers kiezen en samen met onze klanten gaan bouwen aan de uitbouw van onze unieke propositie. Dat kan autonoom, maar ook een buy & build strategie behoort tot de mogelijkheden. Met de heropening van de winkels na de verplichte sluiting door Corona liggen er veel kansen, maar zijn er zeker ook nog uitdagingen. We willen daarom graag samen met onze klanten bespreken hoe we samen succesvol de toekomst in kunnen.

Susanne en Wanda

Met de verkoop van hun geliefde Beebielove komt na ruim 13 jaar een einde aan dit avontuur voor Susanne en Wanda. Beiden zullen na een korte periode van overdracht niet meer voor de organisatie actief zijn en zullen na een welverdiende vakantie op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Het Beebielove team wil hen heel hartelijk bedanken voor alle ondernemingsgeest, visie en humor die ze met elkaar gehad hebben.

Terug naar overzicht