TRANSACTIE

Management buy-in Kamplan BV


Naam klant:       Hans van Zundert
Bedrijf:                Kamplan B.V. (Kamplan.com).
Sector:                Food en Agri
Transactie:        Gedeeltelijke overname (meerderheid)


Kamplan B.V.

Kamplan (www.kamplan.com) bestaat al meer dan 40 jaar en installeert innovatieve droogvoer- en mestverwerkingsinstallaties voor de varkens-, rundvee- en pluimveehouderij. Kamplan is binnen de varkenshouderij marktleider in Nederland en ook internationaal is het in de loop van de jaren een steeds belangrijker/toonaangevende speler geworden, bijvoorbeeld in Duitsland, België, Japan en de Verenigde Staten.

Managemnt Buy-In

Hans van Zundert heeft een meerderheidsbelang overgenomen van de dga’s van het bedrijf Kamplan, de heren Van den Langenberg en Van Rijbroek. Hij zal zich als algemeen directeur binnen het bedrijf bezig gaan houden met een verdere (internationale) uitbouw en professionalisering van het bedrijf. Hij zal dit doen samen met beide oud dga’s die op technisch en commercieel gebied werkzaam zullen blijven binnen Kamplan.

Hans was via BuyInside als MBI-kandidaat op zoek naar een mogelijkheid om een bedrijf over te nemen waarin hij zijn brede commerciële, strategische en management ervaring in zou kunnen zetten. Een bedrijf met een eigen product in een niche markt met internationale potentie.  Hans ziet veel mogelijkheden voor Kamplan, dat verschillende unieke en innovatieve oplossingen heeft ontwikkeld die voor haar afnemers zowel voor emissiereductie zorgen als een betere financiële performance.

Rol BuyInside

  • Waardering
  • Onderhandelingen
  • Financiering
  • Finaliseren transactie
Terug naar overzicht