TRANSACTIE

succesvol MBI advies bij opvolging Districon

Participatie Districon door Jack Pool

 

Districon is een gespecialiseerd consultancybureau in de logistieke markt, dat al meer dan 34 jaar logistieke oplossingen voor bedrijven en overheid ontwikkelt. Districon biedt haar klanten consultancy, projectmanagement en interimmanagement diensten aan op het gebied van Supply Chain, Cargo Logistics en Facilities. Supply Chain gerichte klanten van Districon zijn industriele bedrijven zoals Philips, Heineken en Sara Lee en retailers zoals BCC, Hunkemöller, Intergamma, Dirk en vele anderen. Op het gebied van Cargo Logistics richt Districon zich op multimodale knooppunten, zoals lucht- en zeehavens. Klanten zijn bijvoorbeeld Schiphol, Cargonaut, maar bijvoorbeeld ook luchthavens in India en Rusland.

Jack Pool gaat zich bij Districon richten op de verdere uitbouw en verbreding van het Supply Chain vakgebied.

Overnametraject:

Jack Pool (40 jr) is een ervaren internationaal georiënteerde manager, die de afgelopen jaren specifieke logistieke ervaring had opgedaan bij een aantal corporate bedrijven. Jack zocht reeds lange tijd naar de combinatie van ondernemerschap en logistiek en kwam in contact met de eigenaren van Districon. Daarbij werd hem al snel duidelijk welke groeimogelijkheden hier lagen in combinatie zijn specifieke toegevoegde waarde. Het klikte ook met de andere aandeelhouders, waardoor direct een goede basis voor de vervolggesprekken werd gelegd.

Met behulp van BuyInside heeft Jack de transactie verder vormgegeven, onder de afspraak dat de daadwerkelijke participatie na een jaar geëffectueerd zou worden.

Terug naar overzicht