TRANSACTIE

succesvol MBI advies voor klant

Participatie Micros door Rob van der Veer

Micros is actief in de automatiseringsbranche en bestaat 30 jaar. De dienstverlening van Micros berust op twee belangrijke pijlers:
Ontwikkelen, leveren en onderhouden van administratieve software voor diverse doelgroepen. Met Micros KAS levert Micros een professionele, schaalbare en flexibele applicatie voor de cursusadministratie van opleidingscentra. In deze markt is Micros één van de marktleiders. Daarnaast levert Micros een complete oplossing voor haven- en marktadministraties, bouwt het bedrijf websites en heeft het oplossingen ontwikkeld voor projectadministratie- en facturatie (PAS) en relatiebeheer (RAS). In 2010 heeft Micros een bedrijf in St. Petersburg, Rusland, overgenomen (MSP) waar een 15-tal zeer hoogopgeleide programmeurs software ontwikkelt voor de klanten van Micros en voor de eigen applicaties.

Micros Hosting: vanuit het eigen datacenter in Rotterdam beheert Micros voor meer dan 1.200 klanten de gehele of een deel van de ICT-infrastructuur. Micros Hosting speelt in op de groeiende vraag uit het MKB om investeringen in ICT te spreiden en beheer daarvan aan professionals over te laten.

Rob van der Veer heeft de afgelopen jaren in verschillende commerciële (directie)functies brede ervaring opgedaan in de IT-branche, zowel in de soft- als in de hardware. Bij Micros zal Rob zich ten eerste bezig houden met het opzetten en verder uitbouwen van de commerciële organisatie.

Terug naar overzicht