Wat we doen

Ondernemen door een bedrijf over te nemen. Wij adviseren particuliere kopers (management buy in) in het vinden en overnemen van een bij hun passend bedrijf.

Ondernemerschap is daarbij de rode draad in ieder individueel traject. Kopers willen via ons een substantieel belang verwerven of een gehele overname realiseren, geen werknemersparticipatie. Zij willen ondernemen, (mee)bouwen en (mee)beslissen.

Dat ondernemerschap realiseren wij met onze klanten via een participatie, een gefaseerde- of volledige overname. BuyInside opereert daarbij landelijk en branchebreed en begeleidt MBI-ers in overnames vanaf een kleine mio tot enkele 10-tallen miljoenen.

Voorbereiding & focus, search, overname advies en financiering  vormen de kern van onze dienstverlening. Wij begeleiden MBI-ers van oriëntatie tot en met de handtekening bi de notaris (en daarna).

Alle adviseurs bij BuyInside hebben zelf jarenlang ervaring als ondernemer opgedaan. Gezamenlijk kunnen onze adviseurs putten uit decennia aan specialistische MBI ervaring.

Al meer dan 10 jaar heeft BuyInside zich als enige partij in Nederland volledig gespecialiseerd op management buy in transacties. Kunnen we jou ook helpen bij het realiseren van jouw ondernemersplannen?