Overname Dujardin Brandkasten door Olivier Haverkate

Klant

Olivier Haverkate

Transactie

Gedeeltelijke overname

Sector

Handel, Service, Brandkasten

Dujardin Brandkasten B.V. (www.dujardin.nl) is opgericht in 1979 en is sinds die tijd specialist op het gebied van kluizen en brandkasten en toonaangevend marktleider op het gebied van vloerkluizen en geldautomaten services.

Afnemers van brandkasten en geldautomaten hebben steeds vaker de behoefte aan een leverancier die de volledige projectverantwoordelijkheid op zich neemt en meer als partner met de klant samenwerkt. Daarom is Dujardin de afgelopen jaren de klant meer centraal gaan stellen. Dujardin biedt een full service pakket op het gebied van kluizen en brandkasten, (elektronische) kluissloten en geldautomaten.

De dienstverlening van Dujardin bestaat o.a. uit projectmanagement, logistiek, productontwikkeling, internationale service en biedt daarnaast een zeer breed hoogwaardig producten pakket. Uniek is het feit dat Dujardin alle werkzaamheden in eigen hand heeft; van levering en installatie tot en met 24-7 storingsafhandeling.

Voordat Olivier via een Management Buy In toetrad tot Dujardin heeft hij gedurende tien jaar verscheidene internationale managementfuncties bij o.a. Philips vervuld. De laatste drie jaar voor zijn MBI is hij als interim manager bij diverse organisaties werkzaam geweest.

Olivier werd via BuyInside in contact gebracht met de -destijds- eigenaar van Dujardin, die het bedrijf zelf 10 jaar geleden had gekocht en gaf aan Olivier te kennen dat hij in zijn opvolgingsplannen paste. Opvolging binnen de familie of binnen het bedrijf was niet direct aanwezig. Middels intensieve onderhandelingen is de transactie in de opvolgende maanden vormgegeven.

Olivier is naast de algemene leiding, verantwoordelijk voor Sales & Marketing. Martin de de Groot, zoon van oud eigenaar, is tevens als nieuwe aandeelhouder toegetreden en is verantwoordelijk voor de service organisatie.

Dujardin zal zich onder de nieuwe eigenaren verder ontwikkelen als de internationale full service partner voor de zakelijke- en bancaire markt.

Rol BuyInside

  • Zoekproces
  • Eerste contact
  • Waardering
  • Onderhandelingen
  • Financiering
  • Finaliseren transactie

© 2024 BuyInside BV – Privacy verklaring​ – Site door Marking Amsterdam

Contactformulier

Aanmelden voor de Nationale Overname Dag? Vul onderstaand formulier in o.v.v. NOD2024. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of 020 303 0795

mailing voor adviseurs

Wil je de nieuwe MBI-profielen in uw inbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor de BuyInside mailing voor adviseurs! Vul hieronder jouw gegevens in. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552

Contactformulier

Ziet u een match voor één van deze profielen? Vul onderstaand formulier in voor voorstellen of meer informatie. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552

Plan een kennismakingsgesprek

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie, vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552