Het team

Aangenaam kennismaken: ontmoet de MBI specialisten van BuyInside! Naast ervaring en expertise op het gebied van MBI hebben we nog meer met elkaar gemeen: we zijn allemaal ondernemers in hart en ziel. Wij begrijpen waarom je MBI-er wilt worden en kunnen met je meedenken op een manier die bij je past.

Wil je ons team komen versterken? Bekijk hier de vacatures of neem contact met ons op.

Anne Huitema

Managing Partner

Anne Huitema is samen met Laura Schagen in 2007 BuyInside gestart. In deze afgelopen periode heeft hij met BuyInside tientallen MBI-transacties in uiteenlopende sectoren succesvol begeleid. Anne treedt in overnametrajecten bij BuyInside voornamelijk op aan de koperszijde, waarbij hij MBI klanten ondersteunt in het zoek- en overnameproces.

Anne heeft zeer ruime en uitgebreide ervaring in het adviseren van opvolgingstrajecten in het MKB. Voordat hij BuyInside startte, heeft Anne eerder succesvol een overname intermediair in de markt gezet. Daar heeft hij MBI dienstverlening ontwikkeld en was daarmee ook één van de eerste partijen in Nederland die dienstverlening voor dit specifieke type overname aanbood.  BuyInside was de logische volgende stap om vanuit een focus op opvolgingstrajecten de MBI dienstverlening verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Joost Snoep

Managing Partner

Joost Snoep treedt als overname adviseur op voor cliënten van BuyInside. Hij richt zich op het begeleiden van ondernemers in overnametrajecten en bij het verkrijgen van (overname)financiering. Joost heeft zijn acquisitie ervaring en expertise op het gebied van het begeleiden van financieringen opgedaan als zakelijk bankier (o.a. bij ABN AMRO). Daarna heeft hij in diverse financiële directiefuncties o.a. een aantal bedrijfsovernames begeleid en zelf een geslaagde management buy-out gerealiseerd.

Michel Hensen

MBI Coach

Michel Hensen is werkzaam voor BuyInside als “ondernemerscoach”.  Hij begeleidt met name MBI-kandidaten in de oriëntatie op de overname en bij het opstellen van het BuyIn Memorandum.

Michel Hensen is directeur-eigenaar geweest van een familiebedrijf en heeft daarna jarenlange ervaring opgedaan in het coachen van startende ondernemers en overnemers.

Loek egbers

Advisor

Loek Egbers is adviseur bij Buyinside. Hij zal samen met het team van BuyInside nog meer buy-in managers gaan helpen aan een eigen bedrijf.

Zijn Master of Science in Management heeft hij behaald aan Nyenrode Business University. Loek heeft ervaring opgedaan als adviseur binnen de financiële dienstverlening, waarbij hij betrokken is geweest bij uiteenlopende overnametrajecten. Loek komt uit een ondernemersfamilie en is vanuit die achtergrond bekend met het familiebedrijf en de problematiek die speelt in het MKB. Een mooie aanvulling voor BuyInside!

Loek Egbers | BuyInside

Nick Koopman

Junior matching coördinator

Nick Koopman is medewerker/stagiair bij BuyInside. Hij ondersteunt onze adviseurs, zodat alle cliënten optimaal worden verzorgd in hun overnameproces. Daarnaast is Nick betrokken bij de marketing en communicatie activiteiten van BuyInside.

© 2024 BuyInside BV – Privacy verklaring​ – Site door Marking Amsterdam

Contactformulier

Aanmelden voor de Nationale Overname Dag? Vul onderstaand formulier in o.v.v. NOD2024. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of 020 303 0795

mailing voor adviseurs

Wil je de nieuwe MBI-profielen in uw inbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor de BuyInside mailing voor adviseurs! Vul hieronder jouw gegevens in. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552

Contactformulier

Ziet u een match voor één van deze profielen? Vul onderstaand formulier in voor voorstellen of meer informatie. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 20 303 0795

Plan een kennismakingsgesprek

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie, vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 20 303 0795