MBI op maat!

Jij wilt ondernemen en een bedrijf overnemen via een management buy-in (MBI). Afhankelijk van de fase waarin jij je in dit proces bevindt, begeleiden wij je via maatwerk naar de overname van je bedrijf. Of je nou net begint en oriënteert of al halverwege bent. Bekijk hier alle diensten die we aanbieden of plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze diensten

MBI oriëntatie & zoekprofiel opstellen

MBI Search

Bedrijfsovername advies

MBI bedrijfsovername financiering

Boekenonderzoek & contract begeleiding

Ondernemers-coaching & begeleiding

Ondernemerscoaching & begeleiding

Waarom je MBI transactie door BuyInside laten regelen?

De enige 100% MBI expert in Nederland

Wij zijn als enige bedrijf in Nederland 100% gespecialiseerd in het begeleiden van management buy-in transacties; we doen en willen niks anders! En dat al 15 jaar lang. Wij weten als geen ander wat er nodig is om voor kopers en verkopers tot succesvolle MBI transacties te komen en hebben al onze diensten, netwerken en faciliteiten hierop ingericht

. Lees hier meer over ons team. 

Wij zijn sterk deal gedreven

In alle gevallen zijn het de MBI specialisten van BuyInside die je in de verschillende fasen ondersteunen om je gewenste resultaat te behalen. Uiteindelijk wil je natuurlijk de beste begeleiding en slagen in je streven om een management buy-in te realiseren met een bedrijf dat optimaal aansluit op je profiel, ervaring en ambitie.

Wij hebben een omvangrijk netwerk

Ondernemers uit onze databases en netwerken die op zoek zijn naar hun opvolger of een sterke mede-ondernemer (jij) aan boord willen halen. Dit zijn veelal bedrijven die niet actief in de verkoop staan en ons te kennen hebben gegeven uit te kijken naar geschikte opvolgers of mede-ondernemers. De bedrijven die wel actief in de verkoop willen, kunnen zich bij ons aanmelden via onze verkoopafdeling. Lees hier meer daarover.

Wij hebben een landelijk netwerk van intermediairs

Landelijk hebben wij contacten met intermediaire partijen, verkoopspecialisten, investeerders, corporate finance kantoren, maar ook bijvoorbeeld accountants, die verkoop begeleiden. Naast de profielen die ons worden toegestuurd door deze partijen, wordt jouw, door BuyInside opgestelde maatwerkprofiel, hier continu door ons onder de aandacht gehouden.

Wij hebben netwerken van financierders en kapitaalverstrekkers

BuyInside regelt uiteindelijk ook een passende overnamefinanciering voor je. Daarvoor beschikken wij over directe contacten en uitgebreide netwerken bij banken, alternatieve financiers, investeerders en private equity.

Ontmoet ons netwerk van MBI-ers die jou voor gingen

Maak gebruik van de kennis en ervaring en leer van collega MBI-ers, die ook via ons in de markt zijn of in het verleden succesvol een bedrijf hebben overgenomen. Nieuwsgierig? Lees hier diverse cases van succesvol afgeronde management buy-in transacties van MBI-ers die je voor gingen!

Wij zijn ook ondernemers; wij spreken dezelfde taal!

Voor iedere samenwerking geldt: een klik maakt of breekt het einddoel. Naast MBI-specialisten zijn we bovenal ook ondernemers. We kennen het gevoel van kansen zien en willen benutten, de energie die vrijkomt wanneer je een bedrijf kunt laten groeien en de jeukende handen wanneer je ziet dat het gewoon (veel) beter kan. Wij helpen je graag hierbij!

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek over MBI

Laat ons ook jouw management buy-in tot een succes maken. Plan direct een kennismakingsgesprek in of neem contact met ons op.

Plan een kennismakingsgesprek

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie, vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552

© 2024 BuyInside BV – Privacy verklaring​ – Site door Marking Amsterdam

Contactformulier

Aanmelden voor de Nationale Overname Dag? Vul onderstaand formulier in o.v.v. NOD2024. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of 020 303 0795

mailing voor adviseurs

Wil je de nieuwe MBI-profielen in uw inbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor de BuyInside mailing voor adviseurs! Vul hieronder jouw gegevens in. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552

Contactformulier

Ziet u een match voor één van deze profielen? Vul onderstaand formulier in voor voorstellen of meer informatie. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552