MBI kandidaat zoeken en kennismakingsgesprekken

Er is niemand in beeld als opvolger voor jou als bedrijfseigenaar en je bent toe aan de verkoop van je bedrijf. Of wellicht wil je een stap terug doen en een deel van je onderneming verzilveren, een zogenaamde pre-exit. Voor welke situaties ook; je bent op zoek naar een geschikte MBI kandidaat. Wij brengen vraag en aanbod binnen MBI overnames samen, waardoor wij doelgericht in ons grote netwerk op zoek kunnen naar een geschikte koper van jouw bedrijf: een geschikte MBI kandidaat.

De ideale MBI kandidaat

Wie is dan die ideale koper? Dat heeft uiteraard ten eerste alles te maken met het resultaat dat je bij verkoop voor ogen hebt. Er zijn verschillende verkoopopties waar je aan kunt denken:

Management buy-in

Bij een management buy-in (MBI) verkoop jij je bedrijf aan een persoon van buiten je organisatie.

Management buy-out

Eén of enkele van je werknemers nemen je bedrijf geheel of gedeeltelijk over.

Pre-Exit

Je wilt nu een deel van de waarde verzilveren, maar nog niet afscheid nemen.

Strategische verkoop

Verkoop aan een ander bedrijf

Private equity

Je bedrijf verkopen aan een financiële koper, een investeerder.

Lees hier meer over de verschillende verkoopopties.

Recruit je opvolger of mede-ondernemer

Al jarenlang zijn wij in de overnamemarkt de entree voor verkopers en investeerders tot kwalitatief sterke en gecommitteerde bedrijfsopvolgers, of te wel: jouw toekomstige MBI kandidaat. Allen zijn het kandidaten die door ons zijn geselecteerd en gescreend.

Wij beschikken over uitgebreide en actuele databases met daarin honderden gedocumenteerde MBI relaties met ieder hun eigen specifieke (markt)kennis, ervaring en middelen. Al deze MBI kandidaten hebben concreet aangegeven in de markt te zijn op zoek naar een bedrijf dat zij geheel of gedeeltelijk over kunnen nemen.

Met onze ruim 15 jaar ervaring in de markt, werven en selecteren wij voor jou de geschikte MBI-ers uit onze databases of daarbuiten via ons uitgebreide intermediaire netwerk en recruitment skills.

Werving & Selectie

Wij weten wat je nodig hebt. Daarom rekruteren we geen managers, maar ondernemers!

Potentiële opvolgers die wij selecteren willen ondernemen door een bedrijf (gedeeltelijk) over te nemen. Daartoe beschikken ze over eigen middelen en het commitment om deze stap te zetten. Zoek je een manager, dan verwijzen wij je graag door. Maar zoek je een ondernemer, dan hoef je niet verder te zoeken! Wij weten de geschikte MBI kandidaat te vinden.

Het werven en selecteren van een geschikte opvolger of mede-ondernemer kan worden uitgevoerd als onderdeel van een volledig verkoopproces, maar wij recruiten ook ondernemers voor onze opdrachtgevers als losstaande dienst. Dit doen wij zowel voor bedrijven als voor investeerders. Geïnteresseerd in deze specifieke dienst? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vanuit verkoopopdrachten kijken wij breder dan alleen naar MBI mogelijkheden. Het kan zijn dat de wensen en situatie van onze verkoopklant beter passen bij een strategische verkoop of verkoop aan een investeerder. Wij stemmen deze opties en strategie in het begin van het traject eerst af, of later als de omstandigheden wijzigen.

buyin-connect-logo

Vind een (mede)ondernemer voor jouw bedrijf

BuyIn Connect is hét platform in Nederland waar je in contact komt met gescreende en gekwalificeerde opvolgers!

Deel alvast het profiel van je ideale MBI kandidaat

Vul hier alvast een beknopt profiel in van de opvolger of mede-ondernemer, waar je naar op zoekt wilt. Wij gaan alvast graag voor je na of er momenteel al kandidaten bij ons bekend zijn die passen bij dit profiel.

Branche (maximaal 2)*
Transactie*

Meer informatie over MBI werving en recruitment

BuyInside brengt ondernemers die willen kopen, in contact met een verkopende partij. Benieuwd naar onze werkwijze en ons landelijk dekkende netwerk? Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en bekijk hier diverse succesvolle MBI transacties.

Plan een kennismakingsgesprek

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie, vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 20 303 0795

© 2024 BuyInside BV – Privacy verklaring​ – Site door Marking Amsterdam

Contactformulier

Aanmelden voor de Nationale Overname Dag? Vul onderstaand formulier in o.v.v. NOD2024. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of 020 303 0795

mailing voor adviseurs

Wil je de nieuwe MBI-profielen in uw inbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor de BuyInside mailing voor adviseurs! Vul hieronder jouw gegevens in. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 343 712 552

Contactformulier

Ziet u een match voor één van deze profielen? Vul onderstaand formulier in voor voorstellen of meer informatie. Of neem contact met ons op via: info@buyinside.nl of +31 (0) 20 303 0795

© 2024 BuyInside BV – Privacy verklaring​ – Site door Marking Amsterdam